Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 344 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 9 szoba
Telek terület 1143 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült kb. 1990
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Két generációs ház Budakeszin . A múlt a jelen, a jövő

Budakeszi frekventált részén található ez a gyönyörű ház, mely 1143 m2 parkosított telken található.

A múltat idézi a régi épület, mely az 1940-es években épült villaépületként, mely a hozzáépítés és a felújítás során is megtartotta villa jellegét.
A földszint hasznos területe: 94 m2 az emeleté 69 m2. összesen 163 m2, melyhez természetesen még a teraszok valamint a pinceszinten található meglévőpince, garázsok , tárolók, kazánház és egyéb helyiségek tartoznak.

A jelent idézi a meglévő állapot, azaz a két generációnak megfelelő ház. Az új rész hozzáépítése 1990-ben történt . Itt a földszint hasznos területe: 56 m2 az emeleté 41 m2, összesen 97 m2, de természetesen ehhez is tartoznak a fent felsorolt helyiségek. Az építkezés során odafigyeltek arra a tulajdonosok, hogy a harmónia és szinkron összhangban legyen így jóformán a tudatlan szemlélő észre sem veszi, hogy külön épült a ház.
Fontos információ, hogy a fűtést és a vízrendszert 7 évvel ezelőtt korszerűsítették valamint ezzel egy időben a fürdőszobák és a konyhák is felújításra kerültek.
Továbbá a ház régebbi részében cserépkályha, az újabb részében kandalló is kiegészítheti a fűtést.

A jövő az új tulajdonosé, azért mert a tisztasági festés, netalán a burkolatok cseréje, az eredeti parketta felújítása ez mind az új lakóra vár.
Csak azoknak ajánlom a figyelmébe az ingatlan, akik tényleg tudják értékelni a régi szépségeket, akár a nyílászárókra vonatkozóan, akár a belső elosztás, vagy a hangulata miatt.

Természetesen alaprajzokat kérésre tudok küldeni illetve még bőven van információm az ingatlannal kapcsolatosan.
Az ingatlan csak előzetes egyeztetés után nézhető, ezért kérem, hogy a megtekintéssel kapcsolatosan minél hamarabb keressenek, mindenről szívesen tájékoztatom a leendő vevőket.

Ár

Eredeti irányár 149 M Ft
Akciós Irányár 129 M Ft (375 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Magyarné Jarcsó Edit
Telefon +36 20 366 3 Mutasd
Email magyarne.edit@ Mutasd