Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 168 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: felújított
Épült kb. 2002
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Bútorozottság megállapodás szerint
Háziállat hozható? nem hozható
Energetika nincs
Lift nincs
Terasz 40 m²
Kilátás utcára,
XII. kerület Kissvábhegyen a Gaál József utca - Acsády Ignác utca saroktelkén található a parkerdő közelében. A modern teraszház négy lakásos, a kiadó lakás kétszintes kialakítású, külön bejáratú. A 60 m2-es reprezentatív nappali előtt 40 m2-es terasz a város felé panorámás. Itt helyezkedik el a külön konyha és az étkező, valamint a háztartási helyiség. A négy hálószobához, két fürdőszoba, és egy garderobe tartozik. A lakószintet övező privát teraszra minden szobából van kijárat, A lakáshoz dupla garázs és két tároló helyiség tartozik.
A lakás szeparált, családi ház érzetét kelti. Bútorral vagy bútor nélkül is bérelhető.
A lakások úgy gépkocsival, mint városi autóbusszal (39- es ) egyszerűen és gyorsan megközelíthetőek úgy Budáról mint a Belvárosból. 2 havi kaució szükséges.
The house is located in Kissvábhegy, at the corner of Gaál József street and Acsády Ignác street, close to the forest. The flats are simply approachable by car and by bus (number 39) from Buda and from the center as well. The modern terrace-house has four apartments, all of them is self-contained flat. The apartment which is for rent has a 60 m2 (squaremeter) living room with a huge 40 m2 terrace with a beautiful view to the city. Here is the separate kitchen, the dining room and utility room. Two bathrooms and a garderobe belong to the four bedrooms. All rooms have exits to the private terrace. Double garage and two storage rooms belong to the apartment. With or without furniture. 2 months deposit required.

Ár

Bérleti díj 2200 Euró/hó

Érdeklődni

Iroda Bakoslak Ingatlan
Név Bakos Zsuzsanna
Telefon +36 20 974 0571, +36 1 326 Mutasd
Email zsuzsanna.bakos@ Mutasd