Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege iroda
Belső terület 215 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Emelet 1 .
Komfort komfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás udvarra,
CSAK AZ IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN
XXII. kerületben Budafokon, a Gyár utcában 2008-as jó állapotú 2 szintes irodaházban, 215 m² alapterületű irodarészt kínálunk kiadásra.

A kiadandó terület : 10 irodahelyiségből + 1 tárgyalóteremből tevődik össze, bizonyos részei egymásból is megközelíthetőek, ugyanakkor igényes üvegtolóajtóval megoldható az elszeparálás is, mivel a közlekedő által a helyiségek külön-külön megközelíthetőek. Továbbá tartozik hozzá egy teakonyha, egy pihenőrész, egy fedett terasz, egy kis tárolóval, valamint 2 szociális helyiség előtérrel.

A tömegközlekedése kiváló, 5-8 perc sétára elérhetőek a belváros felé közlekedő buszok. A 33, 114, 214, 213-as autóbuszok állnak rendelkezésre. A 941-es, 973-as buszok pedig az éjszakai járatok. Valamint a vonatállomás pár száz méterrel odébb található, amely a vidékről érkezők bejutási lehetőségét szolgálja.

Bérleti díj : 8 €/m²/hó + ÁFA

Az üzemeltetési és fenntartási költség : 2 €/m²/hó +ÁFA.

A parkolás az utcán 10 autó számára ingyenesen biztosított, valamint területen belül pedig megegyezés szerint van lehetőség a bérlésre.

Az irodaszint minimum 12 hónapra kiadó, 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megfizetése szükséges.

Igény esetén csupán 167 m² alapterület is bérelhető, így 3 irodahelyiséggel és egy kis tárolóval csökken a bérlendő területek.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása, előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet NAGYON RUGALMASAN kezelünk,
HÉTVÉGÉN IS, további kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését.
Igény esetén DÍJMENTES hitelügyintézés, CSOK, NOK, eladó-kiadó ingatlana értékesítése-kiadása esetén, készséggel állok a rendelkezésére, keressen bizalommal.

Ár

Bérleti díj 632.43 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Nyegrutz Tamás
Telefon +36 30 560 Mutasd
Email ny.tamas@ Mutasd