Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege vendéglátás
Belső terület 528 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
A történelmi belváros szívében nagy múltú étterem eladó. A 4 szinten elhelyezkedő épület teljes körű felújításra került 2003-ban. Jelenleg is prosperáló vendéglátóhely sok lehetőséget ad új tulajdonosának.
A földszinti meleg konyhás, két teremből és kiszolgáló részekből álló, összesen 241 nm alapterületű egységhez szervesen kapcsolódik a középkori pincében kialakított 52nm-es Vinárium és bor-trezor.
A szint +tetőteres felső két szint a nagyteremből közelíthető meg kényelmes belső lépcsőn. Nagy létszámú rendezvények befogadására is alkalmas, külön pulttal, étel lifttel, szociális helyiségekkel rendelkező 184 nm es „U” alakú vendég-váró térrész.
Innét jutunk fel a tetőtéri, 50nm-es zárószintre. Itt irodai és egyéb raktározási funkciók üzemelnek. Ez a zárószint kialakítása folytán lakásként is üzemelhet, amely tovább bővíthető, a padlástér hasznosításával.
Az emeleti térrész egy szép belső 47 nm-es átriumot ölel körbe.
Minden szint klimatizált, és az ingatlan-együttes korszerű gáz központi fűtéssel rendelkezik. Átgondolt szellőzéstechnika. Az épület utcai homlokzata, tetőszerkezete is felújításra került.
Szintenkénti térrészek áttekintése :
1.szint) Borospince (Vinárium)és trezor valamint tároló együtt 53nm.(melléklet)
2.szint) Utcai szint, portállal, külön teremmel, nagy teremmel , konyhai háttér funkciókkal 241 nm .Ez a szint rendelkezik gazdasági bejárattal is.(alaprajzi melléklet)
3. szint) u-alakú nagyterem + mosdók, tárolók 184nm (melléklet)
Belső átriumos udvar 47 nm.
4. szint) tetőtér 50nm,több egymásra felfűzött helyiséggel, melyek irodai funkciót látnak el.
A padlástérből további 15-20 nm hasznos területtel bővülhet.
Kondíciók
Az ingatlanegyüttes egy helyrajzi számon van. A pince szint és földszint irányára
együtt 90 mil Ft +0% ÁFA.
A 3 és 4. (tetőtéri) szint irányára együtt 75 mil Ft+27 % ÁFA
Az teljes 528nm-es, hasznos alapterületű (+47nm átriummal rendelkező ) épületegyüttes irányára 165 mil Ft . Az ajánlat nem tartalmazza a leltár szerinti speciális konyhai és szerviz eszközöket, gépeket stb. A földszinti külön terem pótolhatatlan Zsolnai kerámia díszítő elemei és Zsolnai borkút szintén nem részei a fenti ajánlatnak. Mind a berendezési és felszerelési valamint a kerámia díszítő elemek –akár részbenis -megvásárolhatók egyeztetés követően.
Alternatívák:
Az emeleti rész kialakításakor a tulajdonosi kör törekedett az alternatív hasznosítási lehetőségekre. A mostani kialakítás mellett a két felső szintet át lehet építeni lakórésszé, ami a mai piaci igényeket figyelembe véve még vonzóbb befektetéssé teheti az ajánlatot.
További infóért hívjon, akár hét végén is!

Ár

Irányár 165 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Várai Sándor
Telefon +36 70 278 Mutasd
Email s.varai@ Mutasd