Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 154 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás udvarra,
CSAK NÁLUNK!
KIVÁLÓ BEFEKTETÉS !

Eladó Pécel VÁROSKÖZPONTJÁBAN, frekventált helyen eladó, egy külön bejáratú, 40 m2-es utcafronti ÜZLET és a hozzá tartozó, szintén külön bejáratú 109 m2-es két szintes családi ház.
Az ingatlan egy, 723 m2 telken található.

Az épület az 1940-es években épült tégla falazattal amelyet, 2006-ban részben felújítottak. Kívülről 5 cm szigetelést, és új színt kapott. A tetőt lecserélték, cserép fedése alatt párazáró fólia van és a tető tartó gerendákat is újra rakták. A földszinti födém vasbeton födém.

A külső nyílászárók, kapcsolt geréb tokos fa ablakok, redőny védelemmel, amelyekhez nem nyúltak.

A ház fűtését és a meleg vizet, gáz kombi cirkó biztosítja, radiátoros hő leadással. A házban, 380V IPARI ÁRAM VAN:

Az utcafronti részen egy papír-írószer bolt működik évek óta. A külön villanyóra méri az üzlet fogyasztását.. Az üzlet helység, akár a privát résszel összenyitva, EGYÉB MÁS ÜZLETI CÉLRA IS ALKALMAS!

A kert felőli bejárattal, a felújítandó családi ház földszintjén egy konyha, étkező, 2 db kamra, fél szoba, lépcsőház, WC van. Az emeletre kényelmes beton lépcső vezet. Egy tágas előtérből, három külön bejáratú szoba nyílik. Itt kapott helyet egy fürdőszoba, és a padlásfeljáró is.
A szobák padlózata hagyományos parketta.

A kertben egy 45 m2-es könnyűszerkezetes garázs lett kialakítva. Az udvar szeparált, parkosított.

Az üzlet bérbeadásával, pénzkereseti lehetőséghez is juthatnak. Vagy akár két generáció összeköltözésével, az üzlet lakássá alakítható. ALBÉRLETEKET LEHET BENNE KIALAKÍTANI, ami gyorsan jó áron kiadható!

A közlekedés kiváló. A vonat a Keletibe, a 169E busz az Örs Vezér térre megy. Az AUCHAN buszjárat járat ingyenesen vehető igénybe. Iskola időben helyi buszjárat közlekedik az utcában, ami az iskola rendhez alkalmazkodik.

A közelében van, több iskola, óvoda, orvosi rendelő, patika, benzinkút, vásárlási lehetőség, és minden bolt és intézmény, szolgáltatás, megtalálható, ami a napi életszükséglethez kell.

CSOK felvehető!

A GDN HitelCentrum díjmentesen versenyezteti Önért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg a vissza nem térítendő állami támogatásokat!

Ha kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal, várom megtisztelő hívását!

F.M.

Ár

Irányár 64,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Fenyvesi Marianna
Telefon +36 20 981 Mutasd
Email m.fenyvesi@ Mutasd