Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 500 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
A Balaton déli partján, Balatonmáriafürdőn vált eladóvá a CLUB BLACK MAGIC DISCO, mely a Balatonpart egyik legexkluzívabb disco clubja. Az összesen 500 m2 alapterületű épülethez „disco kert” is tartozik.
A téglából épült ingatlanegyüttes a település központjában található, a Balaton és a strand 400 m távolságban van.
Az ingatlan más funkcióra is alkalmas, kis átalakítással egy exkluzív lakóház válhat belőle, a söröző, az étterem, valamint a többi épületrész pedig kiegyensúlyozott megélhetést biztosíthat új tulajdonosának. Az ingatlahoz tartozó terület adottságai révén alkalmas lehet egy úszómedence és egy gyönyörű udvar kialakítására is.

Amennyiben az ingatlant eredeti funkcióját kívánja az új tulajdonos megtartani, álljon itt egy rövid bemutatás: az elmúlt évekekben a discoműfaj legnagyobbjait is felvonultató szórakoztató központ sörözővel, 7 bárral, a személyzet számára szükséges pihenő és szálláshelyiségekkel, irodával, parkolási lehetőséggel, és minden (a folyamatos üzemeltetéshez szükséges) engedéllyel rendelkezik. 2013-ban a legjobb vidéki disco-nak választották a BLACK MAGIC-et.
A tradíciókkal rendelkező club különlegessége, hogy ötletes építészeti megoldásainak és legkorszerűbb video-, világítás- és hangtecnikai felszereléseinek köszönhetően már 50-100 fővel is működtethető, míg teljes kapacitással történő üzemeltetés esetén akár 1000 főt meghaladó vendég számára is kultúrált szórakozási lehetőséget nyújt.
Jelenleg a szórakozóhely szezonális jelleggel, májustól szeptemberig üzemel, bejáratott ügyfélkörrel rendelkezik.
Az ingatlan teljes felszereléssel eladó, mely az árban benne van.

Mivel Balatonmária központjában helyezkedik el az épület, befektetésnek is kiváló választás: több lakás és üzlethelyiség is kialakítható (illetve jelenleg is van) benne, s feldarabolva jelentős nyereséggel továbbértékesíthető!

Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem hívjon!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.

Ár

Irányár 99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Juhász Judit
Telefon +36 70 883 Mutasd
Email j.juhasz@ Mutasd