Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 44 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 8
Kilátás utcára,
2021.AUGUSZTUSI ÁTADÁSSAL! 5% ÁFA TARTALOM és CSOK igénybevételi lehetőség!
Biztos befektetésre vágyik? Érdeklik az innovatív és egyedi fejlesztések? Szereti a ˇˇlüktetőˇˇbelvárosi életérzést?
Első lakását vásárolná meg saját magának, vagy gyermekének?
Megtalálta! Vásároljon kockázat nélkül okos és környezetbarát otthont, referenciákkal rendelkező, nagy múltú beruházó cégtől a közkedvelt és folyamatosan fejlődő Corvin-negyed városrészben!

150 lakásos újépítésű projekt van készülőben a közkedvelt Corvin-negyedben, a nagykörúttól pár perc sétára található felújított Horváth Mihály téren.
Az elmúlt évek egyik legkeresettebb városrésze lett a terület, ahol a lakópark is helyet kapott. A városrész egyre jobban növekvő népszerűségéhez sokban hozzájárultak a 13-15 évvel ezelőtt elkezdődött infrastruktúrális fejlesztések, a közterületek felújítása, helyet kapott sok irodaház és új épület is és a terület amúgy is, de folyamatosan fejlődő ellátottsága. Séta távolságra megtalálható számtalan bevásárlási és szórakozási lehetőség,
továbbá a könnyű bérbeadhatóságot és értékállóságot garantálják a közeli felsőfokú oktatási intézmények és egyetemek és irodaházak. Szakértői vélemények szerint a terület fejlődési potenciálja még mindig hatalmas és sok mindent rejt magában.

A lakópark kiemelkedik az épülő új építésű társasházak közül, köszönhetően az innovatív építési szemléletnek. Ybl Miklós díjas tervező által megtervezett épület minden részletére odafigyelnek, a mai modern kornak megfelelő előírásoknak tökéletesen megfelel. A lakásokban például nem lesz szükség radiátorokra, vagy klímára, köszönhetően a levegő-víz típusú, hőszivattyús felületfűtéses rendszernek, mely télen a meleget, nyáron pedig a hűvöset szolgáltatja. Sokkal egészségesebb, gazdaságosabb és környezet kímélőbb, mint a hagyományos megoldások.
Energetikai szempontok kiemelt kezeléssel kerülnek kialakításra, rendkívül jó lesz a épület hőtartó képessége, mivel extrán jól lesznek a falak szigetelve, háromrétegű ablakokat és előre beépített redőnyöket szerelnek be. A kedvező energiabesorolásnak köszönhetően a ház kedvezményesen jut áramhoz, így tényleg nagyon alacsony rezsivel számolhatnak a Vevők. Minden lakásba beépítettek egy központi egységet és különböző okos funkciókat, például okostelefon segítségével távolról is irányíthatja a termosztátot, világítást, illetve nyithatja ki a garázst és a kaputelefont.


Lakópark jellemzői:

- klasszikus külső megjelenés, modern és élhető élettér
- 23 m2-es studio lakásoktól kezdve, a nagy teraszos 118 m2-es penthouse lakásokig választhatja ki magának a legmegfelelőbbet (Az értékesítés már folyik, telefonos egyeztetés szükséges a kinézett lakástípusról.)
- okos otthon
- környezetbarát
- energiatakarékos levegő-víz típusú hőszivattyús fűtés-hűtés
- EXTRA hőszigetelés, háromrétegű ablakok és beépített redőnyök
- NAGYON ALACSONY fenntartási költségek fogják jellemezni a lakásokat
- mélygarázs, földszint+ 8 emeletes lesz, a 7. és 8. emelet csak az épület egyes részei felett kerül kialakításra
- közös belsőkert és napozó tetőterasz
- különálló, fedett biciklitárolókat is kialakítanak majd
- világos-napsütötte lakások lesznek, a DK-i és DNY-i tájolásnak hála
- 24 órás recepció szolgálat fogja a lakók kényelmét és biztonságát szolgálni
- teremgarázs beállók ára: 6.5 Millió Forint (-1 szinten)
- tárolók ára: 1.5 Millió Forint (-1 szinten)

Közlekedés: KIVÁLÓ. A város bármely pontját könnyen és egyszerűen ellehet érni tömegközlekedéssel is. (9-es busz, 72-es, 83-as trolibuszok, 4-es, 6-os villamosok, 4-es metró, 909-es és 923-as éjszakai buszok)

A lakóparkban található lakásokat kimondottan ajánlom olyan érdeklődők figyelmébe, akik értékálló és jó minőségben megépített ingatlant keresnek. Az értékállósága és könnyű, magas áron történő bérbeadhatósága miatt potenciális jelöltjei a lakások a befektetőknek. Tökéletes választás lehet még pályakezdőknek, első lakást vásárlóknak, diákoknak és az idősebb, illetve fiatalabb korosztálynak is. Továbbá a családosoknak is jó lehetőség, a csendes, de mégis központi elhelyezkedése miatt, a környéken megtalálható óvodák, iskolák és a kikapcsolódást tökéletesen szolgáló felújított játszóterek miatt is.

A lakópark első ütemének tervezett átadása 2021.augusztus vége.

Nagyszerű vételi lehetőség, ne maradjon le róla. Felmerülő kérdések esetén keressen bizalommal!
Cs.G. (lakás-322)

Ár

Irányár 44.4 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Csontos Gergő
Telefon +36 30 456 Mutasd
Email g.csontos@ Mutasd