Ingatlan részletes adatai

Lakás típus a.2.1.
Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 112 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 2 .
Komfort duplakomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2020
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift van
Terasz 123 m²
Kilátás kertre,
Budán lakni életstílus.

A budai lakóövezet egyik legmagasabb presztízsű környékén kínálunk eladásra változatos kialakítású luxuslakásokat.

A házakról:

A két különálló, 5 lakásos társasházban pince + földszint + 2 szint épül, melyben összesen 10 db luxus kivitelű lakás, 7 db nagyméretű, 5 db normálméretű teremgarázs beálló és 9 db tároló került kialakításra.
A társasházban a pinceszinten található parkolóktól a 2. emeletig működő személyfelvonó kerül beépítésre. Az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz és tetőkert tartozik.

A társasházakban 80 m2-től 110 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern lakásokat, a 3 szobás lakástól a 4 szobás családi otthonig, minden igényt kiszolgálva.

Az Ingatlanfejlesztő az eddigi beruházásaihoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű és minőségű kivitelezési hagyományaival folytatja az otthonok kialakítását.
Az alternatív energia-felhasználásával nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, ezért olyan luxuslakásokat épít fel innovatív megoldások alkalmazásával, mely által megfelel a XXI. század technikai kihívásoknak és a maximális energia- hatékonyságnak.Helyszín, környezet és infrastruktúra leírása:

A szemlőhegyi övezet csendes, kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése, hatalmas, összefüggő zöld területeivel és hegyvidéki levegőjével méltán kedvence az exkluzív életvitel híveinek és ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott családi élethez.
A II. kerület a budai oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében.
A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.

A tömegközlekedés kiváló, a telektől pár percre van a 91-es és 291-es buszok megállói melyekkel könnyen elérhető a Nyugati pályaudvar vagy akár a Széll Kálmán tér.
A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatók óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek.

A lakások alkalmasak CSOK igénybe vételére.

Ár

Irányár 407,25 millió Ft (2,08 M Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Roszevák Zsuzsanna
Telefon +36 30 855 Mutasd
Email r.zsuzsa@ Mutasd
Google Map