Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 87 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet földszint .
Komfort duplakomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Kivételes lehetőség, leendő vásárlóinknak! Balatonmáriafürdőn lakásokat kínálunk eladásra! 
VILMA RESIDENCE!

Balatonmáriafürdőn a település központjában, a Balatontól 200 m távolságra kínálunk eladásra lakásokat  ebben az új építésű, magas minőségben kivitelezett társasházban, melyben 5 lakás és hozzájuk tartozó felszíni parkoló került kialakításra. A dísz-burkolt, parkosított udvaron (1030 m2), saját medence szolgálja a lakók pihenését, szórakozását.
Az épületet gépészeti szempontból korszerű megoldások jellemzik. A fűtés és hűtés lakásonként önállóan szabályozható, működtethető. A ház homlokzata, tetőszerkezete hőszigetelt. Korszerű homlokzati nyílászárók műanyag szerkezetek, hőszigetelő üvegezéssel.
Az ingatlanok középfolyosós lépcsőházból közelíthetőek meg. A földszinti lakásokhoz privát kertrész, az első emeleti lakásokhoz erkély tartozik. Belső kialakítása igényes, modern kialakítású szobái laminált parkettával, a többi helyiség kerámia lappal burkolt. I.sz.lakásunk előszobájából egy tágas nappaliba érünk,ahonnét a többi helyiség és egy nagy nyugati fekvésű terasz is megközelíthető! Mindkettő szobája terasz és kertkapcsolatos. Konyhája étkező kialakítására is megfelelő nagyságú.Fürdőszobája elegáns kivitelezésű!Kizárólagos használatú parkolója 15 m2,míg szintén kizárólagos használatú kertje 25 m2 ! AZ ÁR TARTALMAZZA A PARKOLÓ ÁRAT IS!!

IRODÁNKBAN TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL VÁRJUK ÜGYFELEINKET! HITELCENTRUMUNK MEGTALÁLJA ÖNNEK A LEGMEGFELELŐBB HITELT, INGATLANA VÁSÁRLÁSÁHOZ, FELÚJÍTÁSÁHOZ, ÉPÍTÉSÉHEZ! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, LAKOSSÁGI ÉS VÁLLALATI ÉRTÉKBECSLÉS!-PÉNZTÁR! KERESSE IRODÁNKAT ÉS MI SEGÍTÜNK!

Ár

Irányár 50.71 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Kosmann Zsuzsanna
Telefon +36 30 558 Mutasd
Email zs.kosmann@ Mutasd