Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 83 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 750 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás udvarra,
Balatoni új építésű, modern, energiatakarékos, azonnal költözhető amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás családi ház eladó!

A leendő vásárló a nyarat már ebben a csodás, új házban töltheti!

A ház Balatonkeresztúr egyik új utcájában található, a csatornapart 500 m, a hajóállomás 800 m. Pékség, élelmiszerbolt, éttermek a közelben.

Elosztását tekintve található egy 39 m2-es amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, egy közel 7 m2-es fürdő tusolóval, káddal, wc-vel, egy külön wc elszívóval, valamint egy 6 m2-es tároló, s egy kamra is. A nappaliból nyílik egy kellemes méretű, pihenésre, grillezésre alakalmas 10 m2-es terasz. A családi ház körül esztétikus kerítés épül, udvari parkolási lehetőséggel.

A kulcsrakészen átadásra kerülő házban modern burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók kerülnek beépítésre, melyek az árban mind benne vannak.

A várhatóan júniusi átadással elkészülő ház könnyűszerkezetes technológiával készült, szinte 0 energiaigényű, a lakás hűtését/fűtését/melegvízellátását központi hőszivattyú látja el, padlófűtés adja a meleget, a napelem előkészítés szintén benne van az árban. A tető Bramac betoncserép, a házak rendkívül jó hőmegtartó képességgel rendelkeznek,

A ház egyedi víz, villanymérővel, vezetett elektronikus építési naplóval rendelkezik, megbízható szakembergárdával, szakszerű kivitelezéssel, több évtizedes szakmai tapasztalattal, égaranciával készül.

A kivitelezők további házak építését vállalják, az energiatakarékos házak építése tervezéstől a kulcsrakész átadásig 3 hónap alatt megvalósulnak. A házak bármilyen méretben, bármilyen elrendezéssel, bármilyen külsővel, a vevői igényeknek megfelelő burkolatokkal, szaniterekkel, beltéri ajtókkal kerülnek megépítésre.
A technológia minden tekintetben figyelembe veszi a magyar építési előírásokat és megfelel a MNÉ /ÉMI minősítésnek.

Amennyiben saját telkén szeretne ehhez hasonló házat a saját elképzeléseinek megfelelően felépíteni, kérem, keressen bizalommal!
Kérésére műszaki leírást, minta alaprajzokat, házterveket küldünk.

A képek a jelenlegi állapotot tükrözik,a z építkezés előrehaladtával folyamatosan frissítésre kerül.

Ár

Irányár 49.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Juhász Judit
Telefon +36 70 883 Mutasd
Email j.juhasz@ Mutasd