Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 900 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: nincs
villany: utcában
víz: utcában
Övezeti besorolás
HORGÁSZPARADICSOMBAN A SOMLYÓ SZIGETEN 7 DB. EGYMÁS MELLET ELHELYEZKEDŐ EGYENKÉNT 900 NM-ES TELEK, MELY ALKALMAS AKÁR KISEBB SZÁLLÁSADÓ HELY, KEMPING, ÜDÜLŐTÁBOR LÉTESÍTÉSÉRE.

NAGY ELŐNYE, HOGY A TELKEKET AZ ÉRINTETLEN DÚS NÖVÉNYZETŰ KESKENY DUNAI HOLTÁG HATÁROLJA.

MINDÖSSZE 200 MÉTERRE HELYEZKEDIK EL A DUNÁTÓL ÉS A KIS DUNA SÉTÁNYTÓL.

Ráckevén, a Somlyó szigeten kínálok megvételre 7 db. egymás mellett elhelyezkedő egyenként 900 nm-es üdülőövezeti telket.

Ráckeve:

Ráckeve folyamatosan fejlődő és kiemelkedő idegenforgalmi település. Kedvelt kirándulóhely a Csepel szigeti kistérségben. A várost kettészelő Kis-Duna festői szépségűvé varázsolja, melynek környezete egyedülálló Magyarországon!

Szigetek, öblök teszik izgalmassá a vízi életet, a víz minősége kiváló, fürdésre, horgászatra alkalmas, szabad strandján, nyáron pezseg az élet. Híres a meleg vizű termálfürdője és sűrűn látogatottak a wellness szállodái, magán szállásai.

Sok lehetőség nyílik a városban a vízi sportokra, horgászatra, lovaglásra, vadászatra, sétahajózásra, kirándulásra, kerékpározásra.

A városnak több nevezetes műemléke is van, mint például 1400-as évek végén épült ma is különlegességnek számító gótikus szerb templom és a barokk Savoyai kastély.

Környék:

Ráckeve belvárosa autóval 10 perc. Így az üzletek, szakrendelők, bankok könnyedén megközelíthetők, ahogyan a ráckevei “csónakos” piac is.

Ráckeve járási központ, tehát kormányablak, bíróság, földhivatal, is van, így a hivatalos ügyek intézése helyben történhet.

A nádassal övezett vízpartot csodálva romantikus sétákat tehetünk Kis Duna sétányon, mely a telkektől 200 méterre helyezkedik el.

Megközelítés:

A település 50 km-re fekszik Budapesttől. A Fővárossal a H6 HÉV köti össze, mellyel könnyedén eljuthatunk a Közvágóhídra, illetve autóbusszal a Népligetbe és Csepelre is.
Autóval több irányból is megközelíthető az 51-es főút felől.

Telek:

200 méterre helyezkednek el a Kis Duna sétánytól, amely a ráckevei Duna-ággal halad párhuzamosan. Árvízveszély kizárt, mivel ez egy szabályozott Duna-ág. Mindegyik telek sík. Az Áfonya utca végén található, jól megközelíthető. Jelenleg a telkeket sűrű növényzet takarja el.
Villany, víz, csatorna az utcában.

Nagy előnye, hogy telkek végeit a természetes szépségű és dús növényzetű keskeny dunai holtág határolja. A vízügyi hatóság bejelentésre a holtág kitisztítható. A kitisztított vízfelület helyenként kb. 2-4 méter széles és kb. 1 méter mély lehet.

A telkek ÜH 1 besorolásúak.

Az övezet beépítési paraméterei (HÉSZ 3. melléklet)

-beépítési módja szabadon álló,
-beépítettsége max. 20%,
-az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke 5,0 m,
-zöldfelület min. 60 %,

Telekalakítás során a
-legkisebb telekméret 700 m2,
-legkisebb telekszélesség 18 m,
-legkisebb telekmélység 30 m.

Elhelyezhető a telken:

-egészségügyi,
-szociális,
-kereskedelmi,
-szolgáltatói,
-vendéglátó,
-szálláshely szolgáltató
-üdülő,
-sport,
-csónakház,
-pihenést, testedzést szolgáló rendeltetés.
-kemping (kivételesen elhelyezhető kategória).

A hirdetésben a vételár egy telekre vonatkozik.

Megtekintési szándékával, és felmerülő további kérdéseivel keressen bizalommal!

Ár

Irányár 10 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Palotai Viktória
Telefon +36 30 265 Mutasd
Email palotai.viktoria@ Mutasd