Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 947 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: telken
gáz: utcában
villany: telken
víz: telken
Telek típusa külterületi telek
Művelési ága üdülő
Övezeti besorolás
Mályiban, 30 méterre a tóparthoz, csendes környezetben, 947 m2-es telek eladó. A telken épület is található, ami lebontásra vagy esetleg felújításra vár.
Belterületi besorolású az ingatlan. Ha csendre, nyugalomra vágyik és szívesen töltené a szabadidejét a tó közelségében, tekintse meg személyesen is ezt az ingatlant.
A település minden korosztály számára kedvelt pihenési és kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Változatos élményeket, a tó örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit mindenkor élvezheti.
Vitorlázás, csónakázás, vízibiciklizés, horgászás és minden olyan, amivel a nyaralások élményeit megvalósíthatja. Sokan használják a közelben lakhatás céljára is az ingatlanokat.
Amennyiben szeretné, hogy gyermekei, unokái a tó mellett nőjenek fel, és sokáig emlékezzenek a nyári élményekre, kalandokra, az ingatlan megvételével megvalósíthatja.
További információért kérem, hívjon, akár hétvégén is!
A szolgáltatás vevők részére ingyenes.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 5,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Kerek Edina
Telefon +36 30 350 Mutasd
Email e.kerek@ Mutasd