Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 4850 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
BALATONFÜREDEN, A KÉKI DŰLŐBEN, GONDOZOTT SZŐLŐ ÉS TELEK ELADÓ!

A két helyrajzi számon lévő, 4.850 m2 nagyságú telekterület a Lóczy barlang irányából közelíthető meg, jól járható úton. A terület ki van vonva a művelési ág alól, tehát a tulajdonosváltás gyorsan történik.

A telek besorolása: Mk 1 (kiskertes mezőgazdasági övezet) zártkerti ingatlan, a beépíthetősége 3% (részletek a helyi építési szabályzatban találhatók). Nagyobb épület építéséhez érdemes a két helyrajzi számon lévő területet összevonni a telekszélesség és arányok miatt.

Két nagy hozamú, bevizsgált ivóvíz minőségű kút, továbbá egy ásott kút van rajta, az elektromos áram 3X16 Amper erősségű. A víz és az áram körbe van vezetve a területen, így minden pontról elérhető.

A gyönyörűen karbantartott szőlő, rizling, ottelo, csemege, lakhegyi mézes fajtájúak, és mindenféle termő gyümölcsfa úgy mint őszi, sárgabarack, különböző fajtájú almák, körték, naspolya, szilva, meggy, cseresznye stb. található rajta. Van helye a veteményes kertnek is. A föld minősége a gondos karbantartásnak és a hosszú évek munkájának köszönhetően kiváló minőségű.

A telek vadbiztos kerítéssel körbekerített.

Irodai referencia száma: Ai 399

További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra!

Ár

Irányár 24.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Keszthelyi Krisztina
Telefon +36 30 412 Mutasd
Email k.keszthelyi@ Mutasd