Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 196 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Emelet magasföldszint .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Kilátás utcára,
Kaposváron a Donneri városrész igen kedvelt utcájában kínálok megvételre egy teljes körűen és igényesen felújított panorámás sorházi lakást.

A frissen és színvonalasan felújított nettó 196 m2-es (bruttó 304 m2) nívós lakótérrel bíró ingatlan 75 m2 alapterületű, padlófűtéssel ellátott földszintjén egy hatalmas és világos amerikai konyhás nappalitér került kialakításra, valamint helyet kapott egy tágas előszoba és egy mellékhelyiség is.

A nappaliból közvetlen kijárás biztosított egy fedett, panorámás teraszra, valamint az ingatlanhoz tartozó, frissen füvesített kis udvarrészre is.

A lakás kényelmes lépcsővel elérhető 81 m2 alapterületű első emeltén 4 szoba, 2 fürdőszoba, valamint egy mellékhelyiség is teret kapott.

A sorház átalakítása során a tetőteret is beépítették, ahol egy tágas szoba, egy fürdőszoba és egy dolgozó is kialakításra került.

Az ingatlan 71 m2-es szuterén szintje is felújításon, téralakításon esett át. Ide került az újonnan kialakított gépészet (kondenzációs kazán...), valamint egy mosókonyha is, továbbá egy hatalmas, konyhával is ellátott közösségi tér is.

Az ingatlan szigetelt, esztétikus kövezéssel, rejtett Led világítással ellátott. A terek klimatizáltak, a vezetékek, nyílászárók, fűtésrendszer is a legmodernebb technológiát tükrözi.

A méretes elhúzható ajtóval leválasztott terasz és az erkély is lenyűgöző panorámával gyönyörködtet.

Gépkocsi tárolására az elektromos kapuval ellátott és a lakótérből közvetlenül megközelíthető garázsban, valamint a ház előtt kialakított beállóhelyeken is adott a lehetőség.

Az ingatlan környezete csendes, ápolt, az utca lakóközössége összetartó, kifogástalan.

Ár

Irányár 69.49 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Zsobrák Zita
Telefon +36 30 328 Mutasd
Email z.zsobrak@ Mutasd