Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 72 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Emelet tetőtér .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás kertre,
CSAK AZ IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

Megvételre kínálunk Gyömrő központjában egy 2006-ban épült, 5 lakásos társasházban egy első emeleti, 72 négyzetméteres, 2 szobás (3.szoba leválasztható a nappaliból) összkomfortos, erkélyes lakást.

Az épület Bercsényi utca Gyömrő központjában található, aszfaltozott, csendes utca, átmenő forgalom nélkül. Polgármesteri hivatal, járási kormányhivatal, iskola, óvoda, bölcsőde, bankok és bankautomaták (OTP, K&H, Takarékbank), posta, élelmiszerüzletek, orvosi rendelő, orvosi ügyelet, gyermekorvos, gyógyszertár, éttermek, cukrászda, buszmegálló, strandfürdő, vasútállomás 5-8 perc sétára találhatók.
A társasház kiváló műszaki állapotban van, rendezett kerttel, autóbeállókkal, lakásból nyitható automata kapukkal rendelkezik.

A lakás 2006-ban épült, téglából. A tető cserépfedéses, a lakás falai, és a födém szigeteltek. Fűtésről és melegvízről kombicirko gondoskodik, amely a lakáson kívüli háztartási helyiségben található. A lakásban a T-Com és a Digi szolgáltató kiépített végpontja találhatóak, ízlés szerint lehet választani az igénybe venni kívánt szolgáltatások között. A lakás helyiséglistája a feltöltött alaprajzon látható, de a biztonság kedvéért:
- előszoba (5, 5 nm)
- hálószoba (14, 56 nm)
- fürdő (6, 02 nm)
- WC (1, 5 nm)
- konyha-étkező (13, 72 nm)
- nappali (30, 84nm)
Az alaprajzon vékony vonallal jelölt falak gipszkarton falak. Mivel a teljes lakás fűtése és villamossági rendszere eleve ennek megfelelően épült ki, a konyha-étkező, és a nappali belső elosztása könnyedén variálható, akár 2 további, teljes értékű szobát is ki lehet minimális ráfordítással alakítani.

A lakáshoz tartozik egy 2 négyzetméteres erkély, illetve közvetlenül a lakás bejárata mellett egy 5, 47 négyzetméteres (zárható) háztartási helyiség is, amelyben a gázkazán található, illetve víz- és csatorna kiállás van a mosó- és szárítógép számára.

Normál használat mellett 25.000 Ft/hóba belefér a víz, csatorna, gáz, villany, közös költség (2.100 Ft / hó), szemétszállítás.

Gyömrőt az M4-es és a 31-es úton lehet Bp. felől megközelíteni, a vasút a Keleti pályaudvar és Szolnok között szállít utasokat (Bp. irányába reggel 10 percenként, délután Gyömrő felé 30 percenként van személyvonat). Bp. belső részei autóval reggeli csúcsban 1 óra, csúcson kívül 45 perc, vonattal a Keleti pályaudvar 33 perc.
Gyömrőn a parkolás ingyenes, ugyanakkor a megnövekedett forgalom miatt egyre nehézkesebb, ezért jöhet igencsak jól a lakáshoz tartozó zárt, de nem fedett parkolóhely.

Megtekintésért hívjon bízalommal ,akár hétvégén is!

INGATLANOS KOLLÉGÁKKAL EGYÜTTMŰKÖDÖM!!!!

Ár

Irányár 36.99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Lőrinczy László
Telefon +36 30 180 Mutasd
Email l.lorinczy@ Mutasd