Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 61 m²
Építési állapot újszerű
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 5
Lift nincs megadva
Kilátás kertre,
CSALÁDIAS OTTHON VAGY TÖKÉLETES HELYSZÍN IRODÁNAK IS!
HIBÁTLAN LOKÁCIÓ!
BIZTOS BEFEKTETÉS!
IDEÁLIS ALAPRAJZI ELRENDEZÉS!

A dinamikusan fejlődő XIII. kerület frekventált részén a Madarász utca szomszédságában pár percre a Gyöngyösi úton lévő metró megállótól, 2004-ben épült, liftes, zárt lépcsőházas házban eladó ingatlan. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően néhány perc alatt elérhetőek oktatási és egészségügyi létesítmények, bevásárlóközpontok, bankfiókok, szórakozási és sport lehetőségek.

Kiváló adottságokkal és alaprajzi elrendezéssel rendelkező földszinti, nagy teraszos, kertkapcsolattal rendelkező lakás, mely egy gondozott belső kertre néz, délnyugati fekvéssel.

Az elmúlt években irodának használták, jelenleg össze van nyitva a mellette lévő lakással, mely szintén értékesítésre kerül, ugyan akkora, pontosan a tükörképe ennek a lakásnak.
Mivel 2004 óta iroda célra használták, így újszerű, akár azonnal költözhető, a fürdőszoba, wc és a konyha hibátlan állapotban van. Jelenleg két szobás, de könnyedén visszaállítható a + 1 teljes méretű szoba is. Minden szoba légkondicionálóval, redőnyökkel felszerelt, riasztó rendszer kiépítve.
A társasház folyamatos állagmegóvó illetve esztétikai és műszaki felújítása biztosítja a ma is újszerű megjelenését a háznak.

A közös költség magába foglalja a fűtés díját is, melynek összege 21.000 Ft.
Az épületeket egy tágas mélygarázs köti össze melyből lifttel lehet megközelíteni a lakásokat. Itt külön összegért megvásárolható a teremgarázsban egy autónak nagy méretű (23nm) parkoló hely, mely kényelmesen az ingatlan alatt helyezkedik el, ára 4,5 M Ft.


GDN ID260722

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt.

Ár

Irányár 44,95 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Radics Anna
Telefon +36 30 921 Mutasd
Email a.radics@ Mutasd