Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 115 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet félemelet .
Komfort duplakomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2013
Épület szintje 3
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Terasz 40 m²
Kilátás kertre, parkra
Elegáns, modern lakás Sasadon / Rákó u. - 11. ker.

Az eladó lakás a Buda egyik legkeresettebb részén, a Rákó utcában (11. ker.) található, gyönyörű modern, ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉPÜLETBEN, egy dinamikusan fejlődő városrészben, elegáns környezetben. A környék infrastruktúrája kiváló.

Ez az ingatlan a jelenlegi piacon minden tekintetben a legjobb adottságú és legjobb lehetőségeket kínáló épületek közé tartozó, elegáns ÚJ ÉPÍTÉSŰ, házban található.
Elhelyezkedésénél fogva a ház és a környezet a város legkiválóbb infrastrukturális része, a pihenés és a szórakozás lehetőségét egyaránt kínálva.

A LAKÁSBAN 2017-BEN ÚJ FEJLESZTÉS KÉSZÜLT. A TÁGAS TERASZT TÉLIESÍTETTE A TULAJDONOS, ÁTLÁTSZÓ MOBILFALAK ÉS MOBIL FEDÉS HASZNÁLATÁVAL, MELY LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT, HOGY A 30 M2.-ES TERASZT - AKÁR TÉLEN IS - A NAPPALI TERÉHEZ KAPCSOLJUK, ÍGY A CSAK NAPPALIKÉNT HASZNÁLHATÓ 60-70 M2.-ES TERET EGYBEFÜGGÖEN HASZNÁLHATJUK. EZ ÍGY EGY MULTIFUNKCIONÁLIS TÉR, TÉLEN-NYÁRON SÜTÖGETÉSRE IS ALKALMAS, TÉLEN RÖVIDÚJJASBAN TV-ZHETÜNK A HÓESÉSBEN, NYÁRON UGYAOTT ÜLVE NAPOZHATUNK.
AZ ÁTALAKÍTÁSKOR KÉT ÚJ FÜRDŐSZOBA, KÉT WC ÉS ÚJ KONYHA-KONYHASZIGET KÉSZÜLT. A BEÉPÍTETT BÚTOROK ÉS ESZKÖZÖK MAGAS MINŐSÉGŰEK ÉS ELEGÁNSAK. A VENDÉGSZOBÁHOZ KÜLÖN TERASZ KAPCSOLÓDIK EGY KIS ELKERÍTETT FÜVES KERTRÉSSZEL (30 M2.).
A LAKÁSHOZ KÖZVETLENÜL KAPCSOLÓDIK EGY cca. 200 M2.-ES, KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ SAJÁT KERTRÉSZ.

A lakóterület 87/115 m2. (28 m2. - es téliesített, fűthető terasszal) + a kisebb terasz (15 m2.), nappali + 2 lakószoba, két fürdő, két wc két gardróbbal.
A multifunkcionális nappali tere jól elhelyezett, világos és nagy terű. A hálószoba jól elkülönített, terasz-kapcsolattal és közvetlen kapcsolatú a SAJÁT FÜRDŐSZOBÁVAL, mely szép és elegáns, jól felszerelt, intim.
A konyha – étkező tere tágas és világos, felszerelése és berendezése jó minőségű és elegáns, konyha-szigettel készült, mely étkezésre is alkalmas.
A vendég wc jól elhelyezett.
Külön tárolóhelyiség tartozik a lakáshoz.

Az egész lakás szép, modern, látványos és elegáns. Nívós kiegészítő felszerelés készült : toló szúnyogháló és automata, alu-redőnyök. A világítás is különleges, sokszintű variációval.
A fűtés ház központi fűtéssel – egyedi méréssel megoldott. Minden lakóhelyiség légkondicionált. Parkolás a teremgarázsban és egy kerti parkolóban (két autó).

Az építéskor felhasznált anyagok, burkolatok, beépített eszközök – és bútorok jó minőségűek, és elegánsak. Az épület és a lakás műszaki állapota kiváló, újszerű, funkcionálisan kitűnő.
A ház, a lakás és a környezet egyaránt tiszta, ápolt, és gondozott.

Lakóterület : 87/115 m2. + terasz 5 m2.
Szobák : 3
Komfort : dupla (2 fürdő, 2 wc) + tároló
Parkolás : 1 garázs, 1 kerti parkoló
Kínálati Ár : 135 mill. Ft.

Referens :
Szigeti Róbert ingatlan szakértő

Ár

Irányár 135 millió Ft

Érdeklődni

Iroda DimensiO ingatlan StudiO / Szigeti Róbert
Név Szigeti Róbert
Telefon +36 20 779 Mutasd
Email dimensiobt@ Mutasd