Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 67 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Kilátás udvarra,
Csak irodánk kínálatában!

Megvételre kínálok egy kiváló állapotú, neves lakberendező megbízása által megálmodott és magas minőségben kivitelezett Holló utcai, 2.emeleti, 2 szobás, bútorozott és gépesített, világos, csendes 67 nm-es lakást.

Budapest VII. kerületében található az 1900-as években épült 24 lakásos, 2 emeletes épület. A homlokzat felújított, belső udvara rendezett, tisztán és karbantartott. A tetőszerkezet részben felújított és a felújítás folytatása is tervben van már. A társasház pénzügyi helyzete rendezett, a lakóközösség összetartó.

A 2. emeleten elhelyezkedő, belső körfolyosóról nyíló, udvari nézetű ingatlan teljes műszaki és esztétikai felújítása 2014-ben történt meg. A felújításról igény esetén megtekinthetőek a műszaki és fényképes dokumentációk is. A tulajdonos egy neves lakberendező megbízásával saját ízlésének megfelelően, magas minőségben és elsősorban saját használatra formálta át a lakást a mostani állapotára.

Az ingatlan minden helyiségében megtapasztalható az igényesség, a terek kihasználásának jól átgondolt kivitelezése, illetve a modern okos otthonok lehetőségeinek beiktatása.

Okostelefonról távolról is szabályozható a fűtés és a klíma is a lakásban. Így energia pazarlása nélkül lehet a hazaérkezésre előfűteni vagy előhűteni a lakást. (Eszközök: Nest okostermosztát, Nest Protect füst és szénmonoxid érzékelő, Samsung okos klíma, Paradox okos riasztó.)

A felújítás során a nyílászárók hő és hangszigetelt műanyag ablakokra lettek cserélve, de az épület belső összhangjának megtartása érdekében az eredeti fa ablakok is megmaradtak, így a lakás dupla nyílászárós. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Fűtése és meleg vízellátása kombi cirkó kazánnal megoldott, a nappali hűtő-fűtő klímával felszerelt. (A klíma vezetékei kiépítésre kerültek a hálószobába is. Klíma telepítése igény esetén bontás nélkül megoldható.) A lakás biztonságáról távolról okostelefonról vezérelhető és távfelügyeletre is kötött riasztórendszer gondoskodik.

A szórakozóhelyek közelségének ellenére a lakás kifejezetten csendes. A külső falak 70 cm vastagságúak. A szobák ablakai belső udvarra néznek, a konyha ablaka pedig a szomszédos épülettel közös légudvarra. Közvetlenül a lakás ajtaja mellett egy hangulatos kis kültéri dohányzó is kialakításra került a hátsó (használaton kívüli) lépcsőháznál. A dohányzó rész egyedi gyártású raklap bútorokkal felszerelt és az elektromos hálózata is kiépítésre került.

A lakás felett egy nagy belmagasságú (>4m) félsátor tető van. A tetőtér még nem került hasznosításra. A lakóközösség jövőbeni döntése és a beszerzendő építési engedélyek alapján a lakás további bővítése, akár tetőterasz kialakítása is kivitelezhető.

A tulajdonos véleménye a lakásáról:

“Külföldre költözésemig azért szerettem a Holló utcában lakni, mert Budapest legpezsgőbb része fogad, amint az épületből kilépek. Ugyanakkor a lakás egy olyan belső udvarra néz, ahol az utca zajából semmi nem érzékelhető.

Ez egy tényleg egyedi adottságú lakás, ahol a pezsgő belvárosi életet úgy tudtam élvezni, hogy közben pihenni is tudtam az otthonomban.

Közlekedés: Bárkivel össze akartam futni Budapesten “a Deáknál” mindig jó mindenkinek a találkozó. Szinte sehova nem kell kocsival menni. Sétálva, biciklizve minden közel van.

Illetve legyen az a nap bármely időszaka, a környéken biztosan találtam nyitva boltot, vendéglőt, kávézót. Kutyafuttató, játszótér, edzőterem (úszómedencével és szaunával), orvosi rendelő, bankautomata, a helyileg illetékes posta, bankfiókok és élelmiszer üzletek is mind-mind csak percekre vannak gyalog is. “

Az ingatlan helyiségei és méretei:
(tulajdoni lapon 67 nm, de a valóságban 69,5 nm)

előtér 5,1 nm
konyha 10,6 nm
fürdőszoba 10 nm
wc 3,2 nm
nappali 26,7 nm
háló 13,9 nm


A lakás 2017-től kezdődően rövidtávú bérbeadással üzemel magas értékelés számmal és kiváló minősítésben, igény esetén továbbvihető az üzemeltetés illetve átvehető a személyzet.

Az ingatlanhoz tartozik egy 5 nm-es saját, zárható pincehelyiség is. A jelenlegi tulajdonos a szomszéd épület mélygarázsában bérel egy teremgarázs beállót, ami szükség esetén a tulajdonosváltást követően, külön megállapodás megkötése után tovább bérelhető.

A meghirdetett ár IRÁNYÁR, ami tartalmazza a lakás berendezési tárgyait, bútorait és elektromos eszközeit.

Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS.

Ár

Irányár 78.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Ondrejovics Zsuzsanna
Telefon +36 30 789 Mutasd
Email o.zsuzsanna@ Mutasd