Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 51 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 5
Kilátás kertre,
Középső Ferencvárosban, a közkedvelt BOKRÉTA utcában, a FERENC TÉR mellett egy 54 nm alapterületű, KÉT ERKÉLYES, 3. emeleti, KERTRE NÉZŐ lakás eladó LIFTES házban!

A lakás szépen rendben - és karbantartott, 1996-os építésű, 5 szintes, zárt lépcsőházas épületben található, délkeleti tájolású, VILÁGOS.

Fűtése és meleg víz ellátása gáz cirkoval történik. Az otthon melegét padló- és radiátoros fűtés biztosítja.

A lakás ablakai egy csendes - kertész által gondozott - belső kertre néznek. Mind a konyha, mind pedig a tágas hálószoba rendelkezik egy-egy kényelmes méretű erkéllyel a kert felé, ezzel plusz életteret, jó levegőt és pihenési lehetőséget biztosítva az itt élőknek.

Minden ablak és az erkély-ajtók műanyagból készültek, több rétegű üvegezésűek, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.

A lakás jelenlegi elrendezése, amely egy tágas előteret, konyhát, hálószobát, gardróbot és fürdőszobát foglal magában, könnyen amerikai konyhás nappali plusz két hálóssá alakítható a mellékelt átalakítási terv szerint.

Brilliáns az ingatlan elhelyezkedése több szempontból is:
remek a közlekedés, csodás a lakókörnyezet, kiváló az infrastruktúra.

Közlekedési csomópontok (M3 metró több megállója, 4-6-os villamos megállók, Boráros tér), egyetemek (SOTE, CORVINUS, LUDOVIKA), bevásárló központok (CORVIN PLAZA), parkok (FERENC TÉR, KEREKERDŐ PARK, FÜVÉSZKERT), sport- és kulturális intézmények (ORCZY KALANDPARK, DANDÁR FÜRDŐ), orvosi rendelők, kórházak (KLINIKÁK), óvoda, bölcsöde egytől-egyig a közelben találhatóak.

Ugyanakkor a közvetlen lakókörnyezetben a házból kilépve ott a "sarki fűszeres" és minden, ami a mindennapokban szükséges. A kellemes parkos környezetben különleges kisvárosias életérzésben lehet része az itt élőknek, ahol a zöldséges előre köszön, hangulatosak a kávézók és az éttermek, a Ferenc téren szomszédok beszélgetnek egymással, miközben a fiatalok a műanyag futópólyán róják a köröket, és alkalomadtán tér-zene szól.

Ajánlom, hogy nézze meg az ingatlant: akár saját célra, akár bérbe adásra keres lakást, nem fog csalódni!

Pénzügyekben is állunk rendelkezésére.

Várom megtsiztelő hívását.

ID:323751

Ár

Irányár 44,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Ludas Judit
Telefon +36 30 960 Mutasd
Email j.ludas@ Mutasd