Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege tanya
Belső terület 100 m²
Telek terület 79950 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Komfort komfort nélkül
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás kertre,
Otthonok és megoldások.
Árcsökkenés !
Lajosmizse Alsólajos külterületén, jól megközelíthető, erdővel körbeölelt csendes helyen, 7,95 hektár tanyás ingatlan eladó.
Lajosmizse "Haldorádó" halas tava felé, betonúton autózva, erdőben folytatva jutunk el, a régi idők hangulatát még hűen őrző birtokhoz. /Kb 3 km/
Öt épület együttes (mind szerepel a térképen is) helyezkedik el, a kivett tanya területén.
Főépület kb 50 nm, szoba-konyha-kamra-veranda, felújítást igényel.
Melléképület: kb 40 nm, szoba-konyha-tusoló, nyílászárók cseréltek.
Fénykorában, az udvart színesítő: kamra, garázs, kerti saletli, kinti kemence, gyerek játszóház, régi kút, fészer, kukorica góré, ólak, valóban a múltba repítenek vissza bennünket.
A garázs mellett található egy újszerű, 80 nm fémszerkezetes, hőszigetelt, hűtő-fűtő klímás, páraszabályzós csarnok, amit gomba termesztésre használtak. Kellő szakértelemmel, és befektetéssel magas jövedelem forrás lehet az új tulajdonosnak. Más célra is alkalmas.
Fúrt kút, 32 Amper áram erősség.
Az egész, majd 8 Ha terület 4 hrsz-on szerepel, megosztása a következő:
-szántó-legelő: 2,88 Ha
-szántó-legelő: 4,41 Ha
-legelő: 742 nm
-kivett tanya-legelő: 5755 nm.
Alaprajz csak tájékoztató jellegű.
A környék adottsága miatt jó választás lovasoknak, (messze - távol jól belovagolható a környék) az erdők sokasága miatt méhészeknek is kiváló, a pihentetett föld pedig jó minőségű termény hozamot ígér. Ezen a vidéken a szabadság rabul ejt, minden sejtjében azt érzi az ember, hogy szabad.
Az alföldi tanyavilág első pillanatra egyhangúságával, csöndes nyugalmával talán unalmasnak is tűnhet mindazoknak, akik a harsány, látványos világhoz szokott ókulárén keresztül nézik.
Pedig különleges értékeket rejt e végtelen, hallgatag róna. Kegyesen, tiszta valójában feltárja magát annak, aki úgy érez, mint a hajdani pásztorok, akik hitték és tudták, hogy ez Isten asztala, ahol sem hazugságnak, sem álságnak helye nincsen. Akik valamiféle isteni elrendezésből ma is itt élnek, örökösei és őrzői e hagyatéknak, ahol máshogy talán nem is élhet a lélek.
Legyen Ön is egy azok közöl, akik értéket mentenek!

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik nem messze a várostól, tanyasi nyugalomra vágynak, akikben megvan a hit, az elhivatottság,a munkakedv.
Akiknél felértékelődik a háztájiban megtermelt élelmiszer, a szárba szökkent palánta, a magyar gyümölcsfáink termése, akik nem bolti húsra vágynak, akiknek zene az erdő dala.
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni.

A vásárlás mezőgazdasági végzettséghez kötött.

Ma már a hitelintézetek is számos remek hitelajánlattal várják azokat, akiknek a családi gazdaság beindulásához csak a megfelelő anyagi háttér hiányozna. Okosan élve a lehetőségekkel élethosszig tartó, sőt az unokák számára is biztos anyagiak valósíthatóak meg a mezőgazdaság területén.
Várom megtisztelő hívását !

Ár

Irányár 24,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Szűcs Ildikó
Telefon +36 30 197 Mutasd
Email i.szucs@ Mutasd