Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 200 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4+3 félszoba
Telek terület 9017 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás udvarra,
Eladó két lakásos családi ház Zalaegerszeg Gógánhegyi városrészében, mely két családnak, vagy akár egy nagyobb, többgenerációs családnak is barátságos otthona lehet.

A két lakás egymással szimmetrikusan helyezkedik el.
A ház mindkét alsó szintjén egy nagyméretű nappali található konyhával, egy szobával, hangulatos cserépkályhával. Az étkezőtérből jutunk fel az emeletre, mely egy fürdőszobát, wc-t, 1+2 fél szobát, valamint kertre néző kilátást biztosító erkélyt takar.
A fűtést lapradiátorok szolgáltatják, a vizet a nappaliban lévő esztétikus cserépkályha melegíti fel, az egyik lakásban vegyes tüzelésű kazán is beépítésre került. A fürdőszobában a meleg vizet villanybojler biztosítja.

A ház egyik felében ipari áram (3 fázissal) is van.
Az udvarban több autó parkolására alkalmas megállóhely van, emellett a tulajdonosok felépítettek egy garázst is, mely mögött egy 2*30 m2 alapterületü, további tárolást biztosító pince található.
A telek mérete 9.000 m2, mely növénytermesztésre alkalmas területből, fenyvesből, gyümölcsösből, és kisebb erdős részből tevődik össze.
Az erdei tisztáson egy télikert, s grillezésre, szalonnasütésre alkalmas, hangulatos pihenő lett kialakítva. A terület igény szerint megosztható.

A tetőtéri ablakokból panorámás kilátás nyílik a környező dombokra, településekre és Zalaegerszeg északi részére.
Zalaegerszeg belvárosa pár perc alatt elérhető autóval, buszmegálló 500 m-en belül található.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem hívjon!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.

Ár

Irányár 49.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Szénásy Beáta
Telefon +36 30 294 Mutasd
Email b.szenasy@ Mutasd