Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 43 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 1590 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
A festői szépségű Zselicségben Kaposvártól mindössze pár perces autóúttal elérhető, hangulatos és gyorsan fejlődő faluban, Zselicszentpálon kínálok megvételre egy igazi kis ékszerdobozt!

Az 1590 m2-es, magával ragadó panorámájú, két irányból is megközelíthető, összközműves telekterületen épült 43 m2-es családi házat tulajdonosai 2017-ben újították fel teljes körűen.

A felújítás során az épület falazatát 15 cm-es szigeteléssel látták el, a víz- és villanyvezeték rendszert kicserélték, illetve kialakították, valamint az épület korszerű műanyag nyílászárókat és fűtésrendszert is kapott.

Az ingatlan újragondolt belső terei modern, magával ragadó esztétikumot kaptak.
A szinte egyterű ingatlanban egy kellemes térérzetű amerikai konyhás nappali, egy káddal és zuhanykabinnal is felszerelt fürdőszoba, gépészeti helyiség, és egy mellékhelyiség is kialakításra került, továbbá innen közelíthető meg a téglával kirakott pince is.

A ház fűtési költsége minimális, köszönhetően a kondenzációs gázkazánnak (padlófűtés), a korszerű minőségi nyílászáróknak, valamint a falakon és a födém síkján is elhelyezett szigetelésnek.

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai előkészítették a ház esetleges bővítését is, melynek köszönhetően elkészült az alap, mellyel az ingatlan igény esetén 135 m2-esre bővíthető, mely azonban bővítési szándék nélkül is remekül hasznosítható egy igazán méretes, panorámás teraszként is akár.
A ház körül kamerarendszer is kiépítésre került.
Az udvaron egy 20 m2-es könnyű szerkezetű tároló biztosítja a kerti szerszámok elhelyezését.

A falu lakossága összetartó, remek lakóközösségű.
A 6 km-re fekvő megyeszékhely -Kaposvár- további település érintése nélkül elérhető pár perc alatt elérhető gépkocsival.

Az ingatlan természetközeli elhelyezkedése, panorámája biztosítja a feltöltődést lakói számára, kialakítása, esztétikuma és paraméterei pedig akár szállóvendégek fogadására is alkalmassá teszik, mindez gyakorlatilag egy hasonló méretű panellakás áráért elérhető.

Ár

Irányár 16,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Zsobrák Zita
Telefon +36 30 328 Mutasd
Email z.zsobrak@ Mutasd