Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 11204 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás udvarra,
Zalavégen, Zala megye egyik legcsendesebb településén családi ház nagy területtel eladó!
Amenyiben nem szeretne közvetlen szomszédokat, s kedveli a nagy területet, ez az ingatlan jó választás, mivel 11204 m2-es, sík területen fekszik. A terület gazdálkodásra, állattartásra stb. egyaránt alkalmas.

A házban a közművek benne vannak, statikailag jó állapotú, de felújítandó. 2, esetleg 3 szoba kialakítható a felújítás során, számos melléképület, nyitott szín, s két garázs tartozik hozzá. A fürdőszoba és a külön wc kiépített, de felújítandó. A konyha mellett egy kamra van. Az udvaron ásott kút található, mely kitisztított, felújított. A telken számos gyümölcsfa: alma, szilva, dió, körtefa van. A terület szépen gondozott.

Zalavég egy csendes, nyugodt falu, a Kemeneshát déli lejtőin, a Zala folyó kanyarulatától kissé északra helyezkedik el. Zalaegerszegtől 30 km-re, Zalaszentgróttól 8 km-re található, 355 fő lakossal. A falu teljesen biztonságos, részben magyarok, részben pedig külföldiek lakják.

Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem hívjon.
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.

Ár

Irányár 17.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Juhász Judit
Telefon +36 70 883 Mutasd
Email j.juhasz@ Mutasd