Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 3148 m²
Komfort félkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás udvarra,
Zalatárnokon, a Zalai-dombság kedvelt részén vált eladóvá egy gyönyörű, sík területtel bíró, tégla építésű családi ház.
Amennyiben szeretne kimenekülni a nagyváros zajából, ebben az eldugott kis zalai faluban, a dombok ölelésében, biztosan megleli nyugalmát!
Az ingatlan egyediségét a telek mérete adja, ritkán található az ingatlanpiacon ezzel az adottsággal eladó ház és terület.

A családi házban jelenleg 3 szoba van, konyhával, fürdőszobával, melyek felújításra szorulnak.
A telek kétoldalról közelíthető meg, teljesen körbekerített, rajta istálló, nyitott szín, egyéb, állattartásra alkalmas épületek is vannak.
Az ingatlanhoz egy pincével rendelkező tégla garázs, valamint egy kisebb, szintén tégla épület is tartozik, melyben régen nyulakat tartottak. A ház mellett fúrt kút található.
A terület nagyságánál fogva (3148 m2) alkalmas lehet akár több teleknek is, vagy az épületek műszaki, esztétikai felújítása után gyermekek kis létszámú nyári táboroztatására, esetleg fazekas műhelynek, turisztikai célra, gazdálkodásra stb.

Zalatárnok nagyon csendes, nyugodt település, posta, bolt, orvosi rendelő helyben megtalálható. A gyermekeket iskolabusz szállítja a közelben lévő Gellénháza településére.

Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem hívjon.
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.

Ár

Irányár 2,6 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Juhász Judit
Telefon +36 70 883 Mutasd
Email j.juhasz@ Mutasd