Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 64 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1154 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás udvarra,
Megvételre kínálok Tura garantáltan legcsendesebb és biztonságosabb részén, 1154 nm telken, vályog falazatú, délkeleti fekvésű, teljesen felújított 2 szobás, nettó 64 nm-es, bruttó 70 nm-es, rendkívül világos, családi házat.

Az ingatlan 2010-ben teljes felújításon esett át, melynek keretében a vezetékek és nyílászárók cserélve lettek, szigetelve lett a külső falazat, valamint a tető faszerkezete lett felújítva. A tél hidegét gázkonvektor hivatott ellensúlyozni, amire még rásegít a 60+5 cm vastag, szigetelt fal, nyáron pedig segít menedéket találni a meleg elől. A melegvizet villanybojler biztosítja.

A kert méretéből adódóan kertészkedésre is alkalmas, de akár szét is lehet méretni. Alapesetben 30%-ban beépíthető, melyből jelenleg 16,48% van kihasználva.

Az ingatlan környezete tiszta, a szomszédok barátságosak, kedvesek.

Infrastruktúrája kiváló, gyalog 5 percen belül található buszmegálló, ahonnan Hatvan-Budapest-Gödöllő-Aszód irányába menetrendszerűen indulnak járatok. Autóval 5-10 perc alatt elérhető az M3 autópálya, illetve Hatvan, Gödöllő városa, ahol rengeteg munka lehetőség közül lehet válogatni.
Szintén 10 perc sétával elérhető óvoda, általános iskola,orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, vasútállomás.

Az ingatlan PER és TEHERMENTES!

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.

Ár

Irányár 27,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Suba Sándor
Telefon +36 30 556 Mutasd
Email s.suba@ Mutasd