Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 156 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 4021 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás udvarra,
Megvételre kínálok Tura kertvárosias részén, 4021 nm telken, tégla falazatú, dél-nyugati fekvésű, 3 szobás, nettó 156 nm-es, bruttó 206 nm-es, rendkívül világos, családi házat.

Az ingatlan 2020-ban műszaki felújításon esett át, melynek keretében a hátsó terasz beépítésre került. A ház saját, 2 állásos garázzsal rendelkezik, az udvar Viacolor borítású, a hatalmas telek egészen a Galga patakig terül el. A tetőtér beépíthető, külön bejárat létesítésével akár 2 generációnak is tökéletesen alkalmas. A tél hidegét gáz-kombi cirkó és vegyestüzelésű kazán hivatott ellensúlyozni, amire még rásegít a padlófűtés is, nyáron pedig a klíma biztosítja számunkra a megfelelő hőmérsékletet. A melegvizet szintén gáz-kombi cirkó biztosítja.

A kert méretéből adódóan kertészkedésre is alkalmas, de itt található egy téglából épült, cserép fedésű istálló is, melyben valaha lovakat tartottak.

Az ingatlan környezete tiszta, a szomszédok barátságosak, kedvesek.

Infrastruktúrája kiváló, gyalog 5 percen belül található buszmegálló, ahonnan Hatvan-Budapest-Gödöllő-Aszód irányába menetrendszerűen indulnak járatok. Autóval 5-10 perc alatt elérhető az M3 autópálya, illetve Hatvan, Gödöllő városa, ahol rengeteg munka lehetőség közül lehet válogatni.
Szintén 5 perc sétával elérhető óvoda, általános iskola,orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok.

Az ingatlan PER és TEHERMENTES!

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.

Ár

Irányár 74,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Suba Sándor
Telefon +36 30 556 Mutasd
Email s.suba@ Mutasd