Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4+4 félszoba
Telek terület 719 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás udvarra,
Megvételre kínálok Sülysápon, 719 nm telken, összesen nettó 150 nm hasznos alapterülettel rendelkező, két generációnak tökéletesen alkalmas, külön bejáratokkal rendelkező 4+4 félszobás, kétszintes, dél-nyugati fekvésű, önálló családi házat.

A ház alsó szintje 1984- ben épült, 2005- benn bővítették a felső szinttel amelyet Ytongból építettek hozzá, valamint ekkor kapott a teljes ház 5cm hőszigetelést, továbbá az elektromos hálózat is felújításra került. A fűtésről és melegvíz ellátásról kombi gázkazánok gondoskodnak, ugyanis a két szint külön mérőórákkal rendelkezik.
A telken megtalálható még egy, két autó tárolására kényelmesen alkalmas fedett beálló, valamint egy tágas és jól felszerelt nyárikonyha.

Közlekedése, infrastruktúrája kiváló, kocsival néhány perc alatt elérhető a 31- es főút, valamint gyalog 8 perc a vasútállomás, ahonnan 37 perc alatt a Keleti pályaudvarra érhetünk.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom a hívását, akár hétvégén is. H.R.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Holecz Róbert
Telefon +36 70 564 Mutasd
Email r.holecz@ Mutasd