Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 2168 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás kertre,
Somogyjádon, remek, központi elhelyezkedéssel kínálok megvételre két, akár vállalkozás vitelére is alkalmas, hangulatos ingatlant!

Az irányár az összesen 2168 m2-es, egyenes és sík, összközműves és két helyrajzi számon nyilvántartott telekterületet és a rajtuk található, két, 1985-86-ban épített, azóta felújított és karbantartott, jó állapotú családi házakat és melléképületeket tartalmazza!

Az egyik családi ház 140 m2-es, cirkó fűtéses, nagyon jó állapotú, a lenyűgöző méretű és nagyon világos nappalin túl további 2 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, kamra, valamint egy télikert is helyet kapott.
Az ingatlanban vízvezeték csere, fűtéskorszerűsítés (1éve), valamint nyílászáró csere is történt.

A másik, 100 m2-es családi ház jelenlegi kialakítását tekintve 2 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, és egy külön bejáratú, szociális blokkal is ellátott irodahelyiség kialakítással bír, mely helyiség akár egy kis stúdiólakás követelményeinek is megfelel!
A ház Északi fala szigetelt, a nyílászárókat 4 éve korszerűsítették.

Az ingatlanokhoz melléképületek, és garázsok is tartoznak!

Kiváló lehetőség két, vagy akár több generáció zavartalan együttélésére, szállóvendég fogadás működtetésére - vállalkozás vitelére, vagy akár az egyik ingatlan továbbértékesítésére is.

Ár

Irányár 34.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Zsobrák Zita
Telefon +36 30 328 Mutasd
Email z.zsobrak@ Mutasd