Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 433 m²
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás kertre,
Régi kertvárosban belül igényesen felújított ház eladó.
Pécsett, Kertváros családi házas részén, csendes helyen keresi új tulajdonosát egy belül teljes körűen felújított 75 m2-es családi ház. Az átépítés modern lakóteret biztosít. Az előtérből hangulatos, tágas amerikai konyha –nappali nyílik, a közlekedőből pedig 2 külön nyíló hálószoba , modern kialakítású kádas fürdőszoba, valamint külön WC. Az előszobából nyíló háztartási szobában kapott helyet a gépészet. Innét közelíthető meg a padlás és a pince szerviz lépcsőn.
A magas energetikai igényekre tervezett családi ház minőségű anyagokkal és a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal készült. A felújítás magában foglalta a nyílászárók, burkolatok, gépészet átépítését. Fűtése energiatakarékos padlófűtés, melyet elektromos kazán lát el.Hőszivatyús megoldásra tervezett fűtési rendszer, így azt tudja fogadni. Intelligens ARISTON bojler a melegvíz ellátás. Napkollektor fogadására kiépített elektronika. Riasztó , klíma , biztonsági bejárati ajtó. A tetőtér hőszigetelése fújt habbal résmentesen történt. A ház külső hőszigetelése a leendő tulajdonos feledata. Tekintettel a 25cm vastgságú kisméretű tégla falazatra a ház Hőszigetelése elkerülhetetlen, kivitelezése után válik korszerű energia igényűvé az ingatlan. Érdemes kihasználni a most nyíló visszanem térítendő pályázati lehetőséggel ,a napcella rásegítés kiépítését, melynek bonyolításában segítünk. A részben parkosított 433 nm –es telken műhelynek is alkalmas 15nm melléképület és dupla garázs(2x17nm) épült.
A lakótér könnyen akadálymentessé tehető . . Birtokba vétel februártól lehetséges.
FELTÉTLENŰL ELVÉGEZENDŐ MUNKÁK,: A ház hőszigetelése, tető javítása, vagy a héjalás cseréje, kerítés építése az északi oldalon. Fűtési rendszer befejezése/módosítása.
Az elvégzendő munkák költsége 6-7mil Ft igény szerint.
CSOK (családi otthon kedvezmény) igénybe vehető a használt lakások szabályai szerint.
Az ingatlan végára : 37,5 mil Ft.

Ár

Irányár 37.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Várai Sándor
Telefon +36 70 278 Mutasd
Email s.varai@ Mutasd