Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 88 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1326 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás kertre,
Szőny városrészben eladó ez a 3 szobás ingatlan.
A házhoz nagy telek tartozik, mely pihent termőföldjével egy gazdálkodó család szükségleteit teljes mértékben kielégítheti, azonban az új lakó akár garázst, vagy egyéb melléképületet is építhet rá. Az öntözést és a nyári vízigényt fúrt kút segíti.
A családi ház kertre néző részén hatalmas üveges , járólapos terasz fogadja az ide érkezőt, melyen a tavalyi évben polikarbonátra cserélték a tetőt, ezzel biztosítva az egész napos fényt, akár télikert kialakítására is alkalmassá téve, innen juthatunk a nagy tároló helyiségbe, ahonnan az ablakkal ellátott pince is elérhető, valamint a padlásra is itt juthatunk fel.
A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, mely padlószőnyeggel fedett, innen nyílik két szoba, a bal oldali az eredetileg is szobaként funkcionáló helyiség, melyből még egy lakótérbe juthatunk, mindkettő felcsiszolt parkettával büszkélkedhet.
Az előszobából nyíló másik szoba a régi konyha helyét kapta , padlószőnyeg borítással, innen nyílik a fürdőszoba és a wc, valamint a spájz.
A fűtést gázkonvektorok biztosítják,melyek kiváló hőmérsékletet nyújtanak, a vizet új villany bojler melegíti fel. A villanyóra cseréje alkalmával a villanyhálózaton teljesítménybővítést is végrehajtottak.
2002-ben a ház teljes vakolatcserén esett át.
Mivel a konyhából lakószobát alakítottak ki , ezért a jelenlegi konyha egy különálló épületben található, közvetlenül az épület mellett.
Az ingatlan utcafrontját tavaly térkövezték, kiváló járdát kapott így .
Buszmegálló, benzinkút, élelmiszerbolt, bank, óvoda, iskola, tehát a teljes szociális infrastruktúra könnyen és gyorsan elérhető.

Komáromi 1,5-2 szobás összkomfortos lakás beszámítása lehetséges második emeletig!

Ár

Irányár 27 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Zwerger Zita
Telefon +36 30 237 Mutasd
Email z.zwerger@ Mutasd