Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 373 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 1115 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Kilátás kertre,
Kaposvár Donneri városrészében, kiváló lakókörnyezetben, ám mégis a belváros közelségében kínálok megvételre egy többcélú felhasználásra is alkalmas családi házat.

A 373 m2-es ingatlan 3 különálló szintje jogilag is megosztott, társasházként került a földhivatali nyilvántartásban feltüntetésre.

A családi (társas)ház földszintjén található lakóegység jelenleg tárolási funkciót lát el, valamint itt kapott helyet a jelenlegi tulajdonos "kondi szobája" is. Ezen a szinten a méretes közösségi tér mellett egy fürdőszoba, további 3 szoba, és egy előszoba került kialakításra.

Az első emeleten található lakrészben egy kertre nyíló, impozáns amerikai-konyhás nappali, 2 szoba, egy tágas fürdőszoba, kamra, közlekedők és egy mellékhelyiség kapott teret. A közösségi tér és a benne található kandalló (carrarai) márvánnyal burkolt, díszített. Erről a szintről közvetlen kijárás biztosított a hangulatosan parkosított, nyugalmat sugárzó zöld udvarra.

A lakóház második emeletén található lakásban egy tágas nappalit, további 2 szobát, mellékhelyiséget, konyhát, fürdőszobát és egy kamrát alakítottak ki, továbbá a tetőtéri síkban adott a lehetőség egy kondiszoba, vagy egy hatalmas gardrób szoba berendezésének is. A nappaliból egy, a magával ragadó udvarra néző, panorámás erkély áll a háziak rendelkezésére.

A lakások fűtése gázkazánnal és és fával is megoldható.

Az ingatlan kialakítása rendkívül ötletes, tekintettel arra, hogy a szintek egymástól teljesen függetlenül is használhatóak, illetve további költségbefektetés nélkül akár egy lakótérként is funkcionálhat a családi ház.

Az ingatlan kiváló paramétereinél fogva alkalmas vállalkozás (fitnesz, wellness, szállóvendég fogadás, rendezvényház, iroda, cégközpont stb...) vitelére, vagy több generáció zavartalan együttélésére, vagy akár mindkét funkció (lakhatás és vállalkozás) együttes használatára.

Ár

Irányár 44,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Zsobrák Zita
Telefon +36 30 328 Mutasd
Email z.zsobrak@ Mutasd