Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3+2 félszoba
Telek terület 1345 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás kertre,
Érd Dombosváros!

Budapesttől mindössze 17km (autóval 15-20perc) távolságra kínálunk, Érd méltán kedvelt kertvárosi részén egy remek adottságú telken elhelyezkedő felújított családi házat.

A 4 ÉVEN BELÜLI (2017-TŐL) IGÉNYES FELÚJÍTÁS, illetve átépítés egyaránt érintette a homlokzatot, a szigetelést, valamint a ház belső részét (a teljeskörű esztétikai és műszaki felújítás alatt értendő: - burkolatok, - szaniterek, - beépített bútorzat, - gépészet, - elektromos hálózat, nyílászárók, stb.)

Az 1345nm-es (19m széles és 70m hosszú) telken termő gyümölcsfák (alma-körte-cseresznye-füge-barack) díszkert rész, valamint a rendezett zöld terület fenntartásához szükséges öntöző rendszer előkészítése is kiépítésre került. A területen egy felszíni, 2 beállásos fedett kocsibeálló, illetve egy szerelőaknás garázs, valamint egy kerti tároló is helyett kapott.

Figyelem: a telek méretéből és annak jelenlegi beépítettségéből eredően, jelentős méretű további bővítésre is van lehetőség!!! Mivel a jelenlegi épület nettó 80-90 nm alapterülettel rendelkezik, így nagyjából 120-130 nm további új alapterület bővítéssel lehet kalkulálni.

Az ingatlan akár két külön generáció számára is alkalmas lehet, hiszen a kivitelezés alkalmával a gondos tulajdonos ügyelt az esetleges ilyen irányú igények későbbi kivitelezhetőségére.

A jelenlegi 2 szint helyiségei:
1 alsó szint:
- előszoba,
- közlekedő,
- nappali,
- szoba (teljes értékű szoba, amely jelenleg hálószobaként
funkcionál, melyhez kapcsolódik egy önálló fürdőszoba)
- gardrób,
- konyha-étkező,
2. szint (tetőtér):
- 2 ellentétes oldalon elhelyezkedő hálószoba (kertre, illetve utcára
néző, ez utóbbihoz kapcsolódik egy 3-4nm-es erkély is),
- fürdőszoba-WC.
Az ingatlan előtelepített riasztó rendszerrel is rendelkezik.

Amennyiben Ön befektető, akkor érdemes megemlíteni, hogy Érd - az ingatlant vásárlók számára leginkább preferált, Budapest szomszédságában fekvő terület - kedvelt részein, kuriózumnak számít a hirdetésben is említett, nagyméretű (374 nöl), egyben remek adottságú építési telek!

Ár

Irányár 85 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Kecskeméti Zsolt
Telefon +36 30 738 Mutasd
Email zs.kecskemeti@ Mutasd