Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 400 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 6391 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült kb. 1985
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
BUDAÖRS, CSENDES kertvárosi részén eladásra kínálunk egy KÉT(LAKÁSOS) GENERÁCIÓS, KIVÁLÓ ELOSZTÁSSAL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZAT.

Az épület jelenlegi kialakítása szerint két lakásként funkciónál, melyből az egyik a földszinten, míg a másik a tetőtérben került kialakításra. A lakások nagyságrendileg egyenként 130 m2-t tesznek ki, kiváló elosztással és külön megközelítési lehetőséggel.

Ez a jól átgondolt kétgenerációs családiház a 80’ évek közepén került megépítésre, mely a tulajdonos folyamatos karbantartásának és a korábbi felújítási munkálatoknak köszönhetően kiváló kondícióban van.

A műszaki állapotról sokat árulkodik, hogy a jelenlegi tulajdonos az ingatlan megvásárlását követően az épület belső átalakítása mellett, a víz és villanyhálózatot is korszerűsítette, mely során a régi vízvezetékeket rézcsövek váltották ki, valamint a falban lévő villanyvezetékek is cserére kerültek. Az elektromos hálózattal kapcsolatban megjegyzést érdemel, hogy az ipari, 3 fázis is kiépítésre került a későbbi lehetséges igények kielégítése céljából.

Az otthon melegét a pinceszinten elhelyezkedő gázkazán biztosítja, radiátorok segítségével.
A fűtés tekintetében külön kiemelendő, hogy a lakások szintenként külön szabályozhatóak, valamint az épület kéménye a jelenlegi előírásoknak megfelelően rozsdamentes anyagból bélelésre került.

A fenntartási költségek csökkentéséhez nagyban hozzájárul a nyílászárók korszerűsítése, melyek kétrétegű, szúnyoghálóval ellátott műanyag ablakokra lettek lecserélve. Az energetikai kiadások további mérséklése okán a padlás kőzetgyapot szigetelést kapott, továbbá annak átgondolt kialakításából adódón a padlástér jelenleg akár további tárolási igényeket is ki tud szolgálni.

A pinceszinten két garázs került létesítésre, melyek összesen 5 db autó befogadására képesek.
Megjegyzést érdemel, hogy a garázs megközelítésére szolgáló lehajtók területén akár kisteherautó parkolása is megoldható.

A házat rendkívül jó ízlésű lakberendezés jellemzi, igényes anyagfelhasználással (burkolatok, szerelvények, szaniterek, beépített konyhaszekrények,…stb.), valamint számos extrával (klimatizált hálószobák, riasztó berendezés…stb.).

A telken lévő épület elhelyezkedéséből adódóan az automata öntözőrendszerrel ellátott kertet két külön részre szeparálja, melynek egyik részében egy kb. 7m x 4m-es fűthető kertimedence helyezkedik el.

Amennyiben felkeltetten az érdeklődését, úgy az alábbi elérhetőségek bármelyikén készséggel állok rendelkezésére.

Ár

Irányár 238 millió Ft (595 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Magyarné Jarcsó Edit
Telefon +36 20 366 Mutasd
Email magyarne.edit@ Mutasd
kétgenerációs