Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 400 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 639 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: felújított
Épült kb. 1995
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
KÜLÖNLEGES HANGULAT, INTIMITÁS, LUXUS lengi körül ezt a Budaörs kertvárosának egyik legszebb utcájában lévő házat. Az ingatlan 2, de akár 3 generáció számára is tökéletes kényelmet nyújthat, igény esetén VÁLLALKOZÁSNAK, cégközpontnak, privát rendelőnek is alkalmas. Jelenleg 2 teljesen elszeparált, -egyenként 130 nm-es- igényesen felujitott, összesen 6 szobából álló lakásból tevődik össze, de tekintettel a fürdőszobák számára, és a kiváló alaprajzi elrendezésre, az ingatlan tovább szepalrálható!
2017-ben, -a teljes körű felujitás során- az összes nyilászáró cserélve lett, szúnyoghálók, a hálószobákban klima lett felszerelve.
Az éppen ideális méretű, "érett" kert nem a "munka utáni újabb munka" szintere, hanem valóban a pihenést biztositja. Ehhez a fűthető medence, és a -locsolórendszerrel ellátott- szép gyep is hozzájárul. Baráti társaságok fogadásának alkalmával pedig jó hangulatú
sütés-főzésekre kerülhet sor a kerti grillen.
Az alsó,-szuterénben- akár 5 gépkocsi parkolása lehetséges, elektromos autó töltési lehetőségével. A tökéletes állapotú kazánházban a mosó-száritó gépek mellett még egy kutyafürdető is helyet kapott.
Még az alsó szinten is beépitettek egy "mini konyhát", gardrobok és raktárak biztositják, hogy mindig mindennek helye lehessen a házban.
Az ingatlan az autópályától kellő távolságra, de minden infrastuktúrához közel található. Óvóda, iskola, bevásárlóközpontok, közlekedés karnyújtásnyi távolságra.l
A tulajdonosok remek és kifinomult izlésének köszönhetően egy fantasztikus hangulatú, átgondolt és minőségi anyagokból felujitott ingatlan boldog tulajdonosa lehet,.
Bármilyen további információért kérem hivjon!

Ár

Eredeti irányár 269 millió Ft
Akciós ár 238 millió Ft (578.14 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Magyarné Jarcsó Edit
Telefon +36 20 366 Mutasd
Email magyarne.edit@ Mutasd
garázzsal