Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 210 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 885 m²
Parkolás nincs
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: telken
villany: bekötve
víz: bekötve
Biatorbágyon, természetközeli környezetben eladóvá vált egy 5 szobás, medencés, masszív építésű, teljes mértékben alápincézett családi ház.

885 nm-es telken, 22 éve épült, három szintes, klimatizált épület.
Elrendezése:
A nettó 140 nm-es földszinten egy nagy belmagasságú nappali (55 nm), egy hálószoba, étkező, konyha, spájz, fürdőszoba, külön WC, terasz;
A nettó 70 nm-es emeleten három tágas háló, fürdőszoba, gardrób szoba, erkély és lodzsa. A szobák egymástól jól elszeparáltak.
A szuterén szinten szerelő aknás 65 nm-es garázs, egy 84,5 nm-es ipari tevékenységre is alkalmas 2.7 m belmagasságú kazánház/műhely valamint egy tároló a medence gépészeti berendezésével.

A medence 5,5 x 9 méteres és 130-155 cm mély.

Fűtés: vegyes tüzelésű kazán + kandalló.

Az épület korának megfelelő állapotú, de néhány lényeges felújítást már elvégeztek: az összes vezeték felújított (réz) és a földszinten ablakcsere és egy ajtócsere is történt.


BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is
Hívjon a hét bármelyik napján!.

Ár

Irányár 75 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Szalay Zsuzsanna
Telefon +36 30 895 Mutasd
Email zs.szalay@ Mutasd