Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 240 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 1076 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás udvarra,
Balatonkeresztúron, a Balatontól kellemes sétatávolságra, 1,5 km-re vált eladóvá egy csendes utcában a meghirdetett ingatlan.

A családi ház akár befektetésnek is kiváló, hiszen a két szint egymástól teljesen elkülönülve is használható: külön bejárattal, külön almérőkkel, külön fürdővel, konyhával rendelkezik.
A földszinten nappali + 2 háló, konyha, kamra, fürdő található, kellemes kertkapcsolatos terasszal. A nappali éke egy hangulatos cserépkályha.
A felső szinten konyha, fürdő és 4 hálószoba, valamint egy napozóterasz került kialakításra, a szobák előtt pedig erkély húzódik.
A ház egy része alatt pince van, valamint egy műhely és tároló is épült.

Az ingatlan sík fekvésű, téglalap alakú telken található, rajta gyümölcsfákkal, a hátsó kerti rész pedig veteményesként hasznosított, telekhatárain kerítés létesült.

Az ingatlan teljes közművel ellátott. Az építmény fűtését gáz konvektorok, illetve cserépkályha biztosítja, melegvízellátása elektromos bojlerról történik.
Az épületet részben felújították és korszerűsítették (tető javítása, részbeni nyílászáró csere, a teljes ingatlanban elektromos vezetékek, gáz- és vízvezetékek cseréje, külső homlokzat javítása, festése).

Amennyiben az ingatlnt szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 47.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Juhász Judit
Telefon +36 70 883 Mutasd
Email j.juhasz@ Mutasd