Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 395 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 9 szoba
Telek terület 2431 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Kilátás kertre,
Egyedi ajánlat !!!!

Ácsteszér festői környezetben helyezkedik el a Bakony északi lábánál. A tiszta levegőjű környezet , a vadban gazdag erdőségek vonzó úti céllá teszik a községet.

Itt épült az alábbi komplexum: egy 395m2 hasznos alapterületű 2013-ban épült épületrészből(268m2) és korábbi épületrészből (127m2) álló 9 vendégszobás dél-keleti fekvésű ingatlan.

A földszinten és a manzárdtetős emeleti szinten kialakított vendégszobák mellett 2 vendégszobának és közösségi térnek egyaránt berendezhető vegyes rendeltetésű helyiséggel
rendelkezik az épület.

A hálószobák alapterülete 8 és 20 m2 között változik. Közülük 2 akadálymentesített és szintén akadálymentes fürdővel (zuhanyzó, mosdó, WC) rendelkezik.

6 szobához saját mosdó (zuhanyzó, kézmosó, toalett) , a további 5 helyiséghez 5 külön-bejáratú mellékhelyiség (zuhanyzó, kézmosó, WC) tartozik.

Az étkezőhöz 22 m2-es fedett, a földszinti társalgóhoz 26 m2-es nyílt terasz kapcsolódik.
Az alagsorban melegítő konyha, fehér- és fekete mosogató, zöldség előkészítő, raktárhelyiség,öltöző, fűtőhelyiség, női-, férfi WC, zuhanyzó, valamint akadálymentes mosdó található.

A fűtést gázkazánok (korszerű automatikával ellátott kondenzációs kazán) biztosítják, de cserépkályha is használatba vehető.

Az épületben átjátszással felszerelt beépített tűzjelző berendezés (hő- és füstérzékelők, kézi jelzésadók, automatikus füstelvezető ablakok) van telepítve.

Több férőhelyes térkövezett parkoló található az épület mellett. A parkolótól az ingatlan akadálymentesen
megközelíthető.

Az udvaron egy régi építésű pajta és egy szintén régi építésű pince található.
A külső terület egy önálló része fákkal borított.

A nagy terasznál a korlát mozgássérült felvonóhoz is ki van alakítva, minimális beruházással bármilyen szálláshely előnyére válik.

Megtekintéshez és vételi ajánlattételhez mielőbb keressen emiatt a kivételes ajánlat miatt.

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Ár

Irányár 35 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Kovács Judit
Telefon +36 20 952 Mutasd
Email j.kovacs@ Mutasd